Uiteraard kunt u bij ons à la cart eten.

         Of u kunt gebruik maken van ons menu concept, een heerlijk drie gangen menu voor 38.50 p.p.

Kies naar uw smaak een  voorgerecht , hoofdgerecht  en dessert  uit onze à la cart kaart.                 

                                               Met uitzondering van onze seizoensgerechten.  


                                          You can eat at our à la cart ,or use our concept menu.

                                                                        Menu concept:

       Set your own menu starter-main course - dessert based on our a la carte card and pays 38.50                                                  With the exception of our seasonal dishes.  


Menu

  Warme/koude voorgerechten



 Vegetarisch  


Hoofdgerechten


Carpaccio van ossenhaas   12,90 Rucola  pijnboompitten lava zout truffelolie parmesan

Poolse ravioli van rund        12,50 Bieslooksaus tomaat rucola

Escargots                            11,50 Kruiden boter knoflook  peterselie sjalot

Scampi zoute soyasaus       12,50 Specialiteit van het huis

Salade oude geitenkaas      12,50 geitenkaas  honing pijnboompijes pompoen appel rode ui

Ganda ham met peer              12,50

Bloedworst met appel             12,50 lBalamico  glaze, rode ui

Voor de grote vlees liefhebber.

T BONE  steak 600/700 gram

Irish Angus  3 weken dry aged                              38,00



Procureur           v/d grill    22,00

Varkens huis gerookt op Hickory hout

Kalsf sucade in eigen jus   23,50

Entrecote au poivre            24,00 Groene pepersaus

Tournedos v/ lavagrill         26,00

Surf en Turf                        26,00 Tournedos naturel met gemarineerde black tiger scampi

Tournedos gebakken         26,00 gorgonzola,,  spaanse saus

Scampi v/d grill                   23,00  Black Tiger scampi licht pittige marinade

Vis van de dag               dag prijs

Parelhoen                           22,00 Calvados roomsaus gandaham

Kalfslever                            20,50 Stroop en uien


Poolse ravioli                      18,50 gevuld met seizoens groenten en saus

   

             Nagerechten

Toetje van de dag                8,50

Gepocheerde peer             11,00  noten in Armagnac,rozijnen,appelsroop,speculaas crumbel   en warme gorgonzola saus

Chocolade gebakje              9,00

Van pure Callebaut chocolade,kaneel en appelstroopFruitsaus en sorbetijs

Chocolade bonbons             5,00

                                                      

                 



DE

FR

UK

Menu

 

Home

Le bon Choix