Le bon Choix

                                                        Uiteraard kunt u bij ons à la cart eten.

         Of u kunt gebruik maken van ons menu concept, een heerlijk drie gangen menu voor 38.50 p.p.

Kies naar uw smaak een  voorgerecht , hoofdgerecht  en dessert  uit onze à la cart kaart.                 

                                               Met uitzondering van onze seizoensgerechten.  


                                          You can eat at our à la cart ,or use our concept menu.

                                                                        Menu concept:

       Set your own menu starter-main course - dessert based on our a la carte card and pays 38.50                                                  With the exception of our seasonal dishes.  


Menu

  Warme/koude voorgerechten



 Vegetarisch  


Hoofdgerechten


Carpaccio van ossenhaas   12,90 Rucola  pijnboompitten lava zout truffelolie parmesan

Poolse ravioli van rund        12,10 Bieslooksaus tomaat rucola

Escargots                            11,10 Kruiden boter knoflook  peterselie sjalot

Scampi zoute soyasaus      12,50 Specialiteit van het huis

Salade oude geitenkaas      11,50 geitenkaas  honing pijnboompijes bieten sinasappel sesamzaad

Ganda ham meloen               12,30

Vitello tonato                          12,90 lZacht gegaard dungesneden kalfsvlees met tonijncreme

Voor de grote vlees liefhebber.

T BONE  steak 600/700 gram

Irish Angus  3 weken dry aged                              38,00



Duroc  procureur v/d grill    22,00

Kalsf sucade in eigen jus   23,20

Entrecote provencale         24,00 Gebakken ui tomaat knoflook

Tournedos v/ lavagrill         26,00

Surf en Turf                        26,00 Tournedos naturel met gemarineerde black tiger scampi

Tournedos gebakken         26,00 gorgonzola, bearnaise, spaanse saus

Scampi v/d grill                  23,00  Black Tiger scampi licht pittige marinade

Vis van de dag               dag prijs

Parelhoen                           22,00 Calvados roomsaus gandaham

Kalfslever                            20,50 Stroop en uien


Poolse ravioli                      18,50 gevuld met seizoens groenten en saus

   

             Nagerechten

Toetje van de dag                8,50

Val-Dieu kaasje                  11,00  noten,rozijnen,crumble van peperkoek,sorbetijs

 Chocolade gebakje              9,00 Vanille saus vanille ijs

Chocolade bonbons             5,00

                                                      

                 



DE

FR

UK

Menu

 

                                    welkom

Home